Over

De Compliance Adviseert Podcast bestaat drie jaar (november 2022) en op de verschillende podcastkanalen zijn meer dan 100 afleveringen gepubliceerd in die periode. Oprichter is Erik Reissenweber die ook meestal de host was (naast Niek Röselaers en Frederique van Binnebeke). In de loop der tijd is de podcast een bekende naam geworden voor compliance professionals in de financiële sector en ook breder (in de financiële wereld) is er veel interesse voor de podcast.

Leaders in Finance Group had al langer interesse om haar podcastactiviteiten uit te breiden naar het domein van compliance. De overname van een bestaande succesvolle podcast past daarmee goed binnen de strategie. Het huidige concept van de podcast blijft bestaan en Leaders in Finance zal de podcast verder uitbouwen en bijdragen aan het verder onder de aandacht brengen van de podcast in de financiële sector.

Zie ook het persbericht (1 november 2022): Compliance Adviseert Podcast wordt overgenomen en voortgezet door Leaders in Finance

Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van Compliance Adviseert