Deloitte

Binnen Deloitte zijn de Regulatory Risk en Forensic & Financial Crime teams experts op het gebied van Compliance en Financial Crime. Deloitte adviseert klanten in Nederland en daarbuiten over het strategisch inrichten van het complianceproces en het mitigeren van risico’s die voortkomen uit fraude, witwassen en overige niet-financiële risicogebieden.

Deloitte ontwerpt en verbetert de compliancefunctie en adviseert op het thema financiële criminaliteit in de financiële sector. De inhoudelijk expertise betreft onder meer anti-witwassen, corruptie, fraude, overtredingen van wet- en regelgeving en milieucriminaliteit en onze dienstverlening richt zich op uitdagingen in het inrichten en het implementeren van de interne processen om de risico’s die hiermee gepaard gaan, te mitigeren.

Wij dragen bij aan responsible business van financiele instellingen door te adviseren op onze focus gebieden: regulatory strategy, regulatoy compliance, en regulatory response. Deze worden gecombineerd met kennis van ontwikkelingen in de sector, technologie en geavanceerde data-analyse. Daarnaast kunnen we bouwen op het netwerk en good-practices van onze Regulatory Risk en Forensic & Financial Crime collega’s wereldwijd. Wij hebben specifieke expertise op actuele vragen uit de markt, onder meer op:

  • Compliance optimalisatie
  • ESG risk en regulatory compliance
  • Digitale transformatie en innovatie
  • Financiële gezondheid en zorgplicht
  • Financieel economische criminaliteit

Deloitte kan de compliancefunctie versterken zodat de vereisten van verschillende stakeholders worden meegenomen en de organisatie beter in staat wordt gesteld om haar kernactiviteiten uit te voeren, in plaats dat compliance een belemmerend effect heeft hierop. Door de grote diversiteit aan vaardigheden en achtergronden kan Deloitte bijstaan in urgente dreigingen die uw organisatie nu raken, maar ook adviseren op de bescherming tegen compliance risico’s in de toekomst en ten aanzien van financial crime. Naast specifieke kennis over (toekomstige) wet- en regelgeving, hebben onze experts veel ervaring met uitdagingen op het gebied van financieel economische criminaliteit en regulatory compliance bij financiele instellingen.

Regulatory Risk | Deloitte Netherlands | Risk Advisory

Forensic & Financial Crime | Deloitte

Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van Compliance Adviseert