Frederique van Binnebeke en Remo Niehot – ABN AMRO – Compliance training

Luister nu
Compliance training is cruciaal om de integriteit van je organisatie te bevorderen. Het bieden van compliance training is onderdeel van het werk, maar roept verschillende vragen op. Hoe leren medewerkers optimaal? Hoe krijg je ze naar het volgende niveau? Hoe bereid ik me voor op het geven van de training? Wat zet ik in mijn uitnodiging voor de training? Nodig ik de leidinggevende ook uit? We bespreken compliance training met Frederique van Binnebeke en Remo Niehot. Zij trainen compliance officers van ABN AMRO in het verzorgen van trainingen. Biedt je in je werk ook training (met name de classroom training)? Luister dan deze podcast!

Vul hieronder je e-mailadres in om op de hoogte te blijven van Compliance Adviseert